zakelijke website maken veendam en hoogezand
WordPress laten maken
Een WordPress website laten maken? Maak nu gebruik van onze startersaanbieding! Nu je WordPress laten maken vanaf € 125,00 i.p.v. € 175,00 en krijg als extra service het eerste jaar webhosting en een NL domeinnaam gratis ter waarde van € 75,00!
website laten maken hoogezand veendam assen
Optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie is best breed, hieronder valt ook website optimalisatie. Wij optimaliseren de JavaScript, CSS, HTML, afbeeldingen en teksten, zodat zoekmachines beter je website kunnen lezen.
website laten maken veendam en hoogezand
Beveiliging
Heb jij je WordPress website laten maken? Dan is het heel belangrijk dat je website veilig is en goed beveiligd. Wij maken gebruik van diverse Plug-ins, om zo ervoor te zorgen dat jouw website altijd goed beveiligd is.
wordpress website laten maken veendam en hoogezand sappemeer
Zakelijke website laten maken

Zakelijke Website

Wil je graag een website laten maken? MW Meijer heeft ruim 12 jaar ervaring in het opzetten en onderhouden van WordPress websites. De website wordt met veel voordelen geleverd, zonder dat wij hier extra kosten voor berekenen. Nadat je WordPress website door ons is afgeleverd ontvang je van ons op de gemaakte website maar liefst 1 jaar gratis ondersteuning.
Website maken in Veendam en Hoogezand
WordPress SSL Certificaat

SSL Certificaat WordPress

Heb je een WordPress website door MW Meijer laten maken dan installeren wij ook een gratis SSL certificaat op je website! Je vertrouwelijke informatie wordt met een SSL certificaat versleuteld verzonden, je gegevens kunnen hierdoor niet onderschept worden en is compleet verzekert beveiligd. Aan het SSL certificaat zitten jaarlijks geen kosten verbonden.
website laten maken veendam en hoogezand
Website Optimalisatie

Zoekmachine Optimalisatie

MWMeijer kan je website op een aantal belangrijke onderdelen verbeteren. Denk hierbij aan dat wij kijken naar welke keywords van belang zijn en hier teksten voor (her)schrijven. Er zijn ook een aantal onderdelen op je website die je niet direct ziet maar wel aandacht nodig heeft.
WordPress laten maken

WordPress Groningen

Je WordPress website laten maken in Groningen? MW Meijer is een nuchter Gronings bedrijf met ruime ervaring in WordPress, PHP, MySQL, HTML, JQuery en AJAX. Wij zijn op alle markten thuis om een zakelijke website voor jou te maken! De levertijd is gemiddeld 7 werkdagen.
img

Partners

icon
WordPress ondersteuning
Als jouw website door MW Meijer is opgeleverd, dan ontvang je van ons 1 jaar gratis standaard ondersteuning op de door ons gemaakte website.
icon
Portfolio's
Afhankelijk van wat voor je bedrijf hebt, kan het wenselijk zijn om een portfolio op je website te hebben. Wij kunnen de website in diverse opties installeren, zodat jouw werk goed getoond kan worden.
image
icon
Levering 7 werkdagen
Over het algemeen kunnen wij in goede onderlinge samenwerking je website binnen 7 werkdagen opleveren. Dit is afhankelijk van je wensen, bijzonderheden en de teksten.
icon
Afspraken of Evenementen
Wens je graag alles voor jezelf inzichtelijk te hebben? Dan kunnen wij een plug-in op je website installeren, zodat je een agenda voor afspraken hebt of bijvoorbeeld een evenementen overzicht.
Zakelijke website laten maken
Je WordPress website laten maken door MW Meijer en ontvang gelijk alle voordelen die wij jou als nieuwe klant kunnen bieden. Krijg het 1e jaar gratis webhosting en een NL. domeinnaam. Wij installeren in WordPress een aantal plus-ins, zodat je website wordt versneld. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je zakelijke website in Google beter vindbaar is.
UITLEG

Hoe werken wij

SCREENSHOTS

WordPress Mobiel

Met een WordPress website heb je het als bedrijf of particuliere klant altijd goed voor elkaar! Door erkende bedrijven worden alle WordPress thema’s gemaakt en ze houden er rekening mee dat jouw website goed wordt getoond. Het is tevens mogelijk om via je mobiel of tablet je WordPress website grotendeels zelf te beheren.
  • Compatible

    Een WordPress website is in staat om alle gegevens op je mobiel en tablet uit te wisselen. Je bent altijd van een goed uitziende website verzekert!

  • Beheeromgeving
    Met het admin beheer van je WordPress website kun je de inhoud van je website aanpassen en jouw profiel beheren. Ook via je mobiel of tablet kun je via de beheeromgeving je website aanpassen.
website laten maken veendam hoogezand sappemeer
website laten maken hoogezand veendam en sappemeer
website laten maken in hoogezand veendam en sappemeer
website laten maken veendam en hoogezand en sappemeer

Nu je weet hoe MW Meijer werkt!

Je zakelijke website laten maken in de buurt van Veendam, Hoogezand en omstreken.
Send a Message